Cookies

Pipedream Fetish Fantasy Body Dock Handheld Thruster Black

Adaptér s přírazy s unikátní ploškou pro umístění téměř jakéhokoliv dilda s přísavkou.

Cena  2 949,- Kč
Výrobce
PipeDream
Rozměr
Ø 8,6 cm; 24,9 cm; 9,7 cm
Barva
černá
Dostupnost
Skladem
- zítra expedujeme, pozítří u Vás!

Pipedream Fetish Fantasy Body Dock Handheld Thruster Black

Výkonný, ruční Body Dock s přírazy je připraven posunout vaši hru na další úroveň! Tento ergonomický sexuální stroj se může pochlubit působivou schopností tahu a přináší silné pocity, které otřesou vaším světem. Se sedmi různými režimy přírazu si můžete přizpůsobit svůj zážitek, ať už toužíte po jemných pulzacích nebo intenzivních, rychlých přírazech.

Body Dock Thruster funguje s většinou dild na současném trhu, včetně některých, které možná již vlastníte. 8,6cm plocha je vybavena designem Push & Play, který vám umožní snadno připevnit nebo vyměnit oblíbené dildo s přísavkou, než se pustíte do práce. Nastavitelná přísavka se připevní prakticky na jakýkoliv rovný povrch, pokud chcete přístroj používat „hands-free“. USB nabíjecí kabel je součástí balení, aby byl přístroj vždy připraven, když budete chtít. Je čas hrát si a přirážet se všestranným Body Dock Thruster.

 

Vlastnosti: 

  • 7 režimů

  • Délka 24,9 cm

  • Šířka 9,7 cm.

  • Přísavná plocha Ø 8,6 cm.

  • Hmotnost 400 g.

  • Materiál ABS silikon.

  • Bez dilda

Nákup v e-shopu je možný zákazníkům starším 18ti let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2018 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.